Vyhľadávanie
samonivelizačný potrer

Suché maltové zmesi Profimix

samonivelizačný potrer

S našimi suchými maltovými zmesami vám pôjde práca pekne od ruky. Nezáleží na tom, či murujete, omietate, lepíte dlažbu, lejete podlahu alebo rekonštruujete historický objekt. Naše výrobky vás v štichu nenechajú. Vyrábame ich výhradne podľa vlastných preverených receptúr zo spojív a prísad od našich popredných výrobcov. O ich dobrej priľnavosti, pevnosti, objemovej stálosti, vodoodpudivosti a mrazuvzdornosti sme presvedčení. Poďte ich vyskúšať aj vy.

Výhody

Predlžujeme vám stavebnú sezónu

Kým niektorí stavbu zazimovávajú, vy si stavebnú sezónu môžete predĺžiť – stačí siahnuť po našich zmesiach so zimnou úpravou.

Práve tie znesú teploty až do -5 °C.

Zaisťujeme dlhú životnosť stavby

Pri výrobe používame výhradne overené spojivá, prímesi a prísady. Účinne odpudzujú výkvety a plesne. Zachováte tak atraktívny vzhľad miestnosti.

Vyrábame z prírodných materiálov

Zmesi vyrábame z kremičitého piesku. Jeho okrúhly tvar zrna zaručuje stálu zrnitosť výrobkov a povrch príjemný na dotyk.

Uľahčujeme vám prácu

U nás si zakladáme na presnom dávkovaní prímesí pri výrobe maltovín. Vďaka tomu dosahujú vysokú priľnavosť a vám sa tak bude ľahšie pracovať.

Murovacie malty

Murovacie malty

Info o produktoch

Naše murovacie malty splnia aj vaše najnáročnejšie požiadavky, či už plánujete murovať naše vápennopieskové murivo, betónové bloky, brúsené a nebrúsené pálené tehly, betónové tvárnice, pohľadové murivo, pórobetón…

Vo všetkých prípadoch sa môžete spoľahnúť na výbornú priľnavosť.

Pena

Pena

Info o produktoch

Na murovanie nosného aj nenosného muriva Profiblok využite našu montážnu penu. Špeciálne vytvorenú na tieto účely.

Murovacia pena

Murovacia pena

Podlahové stierky a potery

Podlahové stierky a potery

Info o produktoch

Vhodným poterom môžete urýchliť proces zrenia, zrýchli sa priebeh vysychania a vy tak môžete chodiť po podlahe oveľa skôr. Z našich skúseností vám môžeme odporučiť samonivelačný sadrový poter. Tá navyše vedie teplo rovnomerne po celej podlahe, môžete tak chodiť na boso po každom kúte podlahy.

V našom sortimente nájdete potery pre vnútorné aj vonkajšie podlahové konštrukcie, stredne až ťažko zaťažené priestory (chodníky, vjazdy, garáže, pivnice, dielne, kúpeľne).

Omietky a fasády

Omietky a fasády

Info o produktoch

Vytvárajte akékoľvek povrchy podľa ľubovôle. S našimi jadrovými, štukovými omietkami docielite jemné, hrubé povrchy – a to nezávisle od druhu podkladu. Nezabudnite aj na použitie vhodnej penetrácie.

Pre špeciálne situácie:

Naše sanačné odvlhčovacie omietky spoľahlivo odvedú zo stien aj extrémnu vlhkosť a dlhodobo odolávajú vysokým koncentráciám rozpustných solí. Tepelno-izolačnými omietkami zlepšíte tepelné vlastnosti stien a to pri zachovaní ich paropriepustnosti.

A pokiaľ potrebujete radu, aký materiál pre daný typ omietky použiť, je tu pre vás sprievodca odporúčaných skladieb. Za pár minút viete, aké vrstvy nahadzovať pri konkrétnom type muriva, a aké výrobky na to použiť. Alebo sa opýtajte našich technikov, ktorí vám radi poradia.

Na klasické murovanie pálených keramických tehál a betónových tvárnic

Na klasické murovanie pálených keramických tehál a betónových tvárnic

Lepidlá a fasádne stierky

Lepidlá a fasádne stierky

Info o produktoch

Použitím našich lepidiel dosiahnete absolútnu prídržnosť materiálu na rôzne nasiakavé podklady keramických dlažieb, obkladov alebo tepelne izolačných dosiek.


V našej ponuke nájdete ako lepidlá typu C1T, C1TE, C2T, C2TE, C2TES1 tiež aj C1FT.

Skrátka od lepidiel klasických, rýchlotuhnúcich až po lepidlá pre prostredie s extrémnou záťažou.

Vyhľadajte najbližšieho regionálneho manažéra na 3 kliky!

Regionálni manažéri KM Beta pôsobia po celej Slovenskej republike. Vyhľadajte toho najbližšieho k vám.

    Kalkulačky materiálu

    Využite naše kalkulačky materiálu prostredníctvom ktorých si jednoducho spočítate spotrebu daného materiálu.
    Spočítať